h1

Pille op, pille op, bande bande

11. januar 2010

Kæmper for tiden med at få samlet maskerne på en pæn måde i noget jeg hæklet i runder og i to farver. Tror jeg har hæklet det samme stykke 10 gange.

Sådan her ser det ud for tiden:

De er ikke så slemt som i starten og man kan nok leve med det, når det bliver presset, men jeg ville nu gerne finde ud af hvordan man kan gøre det så det er helt usynligt.

6 kommentarer

  1. Prøv at kigge hos interweave crochet, de har en database med teknikker mener jeg…


  2. det vil jeg ppøve, har også spurgt på Ravelry… og fået mange gode forslag, men ikke guldkornet endnu.


  3. Hvad hvis du hækler en ekstra omgang i starten og så piller dén runde op inden du samler op igen? Så har du en lidt anden type kant at samle op fra. ved ikke om det gør en forskel, men det slog mig da lige 🙂 Er spændt på at se alle dine resultater en dag.


  4. Åh det er også min evige kæphest. Jeg vil meget gerne håøre, hvad du ser frem til – eller læse det i din bog … Det ser flot ud det der :O)

    KH Rikke


  5. Har prøvet på tusind forskellige måder og helt usynligt bliver det ikke, men det er til at leve med. En del af problemet var at jeg skulle være så skideklog og lave km forskelligt på hver anden række… det skal bare gøres dumdristigt derudaf lige som man forestiller sig en begynder gøre det. Tjaa, hvad kan man lære af det?


  6. […] her gav mig mange grå hår. Ikke fordi mønsteret er kompliceret, men det var sammenhæklingen af hver række, hvor jeg […]Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: