h1

Hæklede gaver: Til den, der ikke behøver holde hovedet koldt

5. marts 2011

Måske begynder man at ane konceptet for “Hæklede gaver”? Alle opskrifterne hedder noget med “Til…” – det er jo gaver 🙂
Denne her var egentlig sorteret fra. Jeg improviserede den frem for lang tid siden og gik rigtig meget med den, men orkede ikke at hækle den igen for at kunne skrive opskriften ned. Men en af de utallige søde mennesker, der har kigget bogen og modellerne igennem, spottede den og roste den – og ja, så kom den med alligevel. 🙂
Det er en lidt romantisk hue med en sløjfe på hattebåndet. Den er inspireret af en strikket hue, jeg så på en kvinde i køen hos slagteren. Hendes var sort/hvid og superflot.
Den er hæklet i det økologiske uldgarn Semilla fra BC garn, som har lidt tweedkarakter. Lige præcis de her to farver klæder hinanden virkelig godt, synes jeg. Garnalternativer er selvfølgelig Lucca og Silkbloom fra BC garn, som har samme hæklefasthed, men også fx Lana Grossas cool wool vil fungere godt.

Bogen udkommer i midten af marts og vil kunne købes for 100 kr. i en del garnforretninger eller direkte fra mig.

Reklamer

2 kommentarer

  1. Dejligt med nye opskrifter! Jeg skal helt klart ha dem begge. Skønt at der også er opskrifter, der passer én selv. Man kan vel altid give sig selv en lille gave!


  2. Dejligt! Ja selv-gaver er nogle af de bedste. Og så er det både en gave, når man køber garnet, når man giver sig selv tid til at hækle, og når det er færdigt! 3-i-en – rent Kinderæg!Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: