h1

Teaser – kommer snart til en garnforretning nær dig!

5. oktober 2011

Om alt går vel kommer “Strikkede gaver” og “3d- hækling” i en masse pakker hjem til mig i slutningen af næste uge. Det betyder at bøgerne rammer garnforretningerne i efterårsferien!
Her en lille teaser til bøgerne. Det er ikke alle modellerne der er vist. Der er i alt 13 modeller i “3-d hækling” og 14 i “Strikkede gaver”. Jeg glæder mig vildt til at stå med dem i hånden!

Opdatering! Bøgerne udkommer d. 14/10 og samme dag kl. 15 er der boglancering i garnforretningen Sommerfuglen på Vandkunsten i København. Det vil glæde mig at se dig!

Hvis du har en garnforretning og gerne vil forhandle bøgerne, så er du meget velkommen til at henvende dig: Sidsels@gmail.com eller 61278560

10 kommentarer

 1. Hej Sidsel,
  Uh, det ser godt ud, jeg glæder mig til at se begge bøger.
  Pøj pøj :o)
  Mh,
  Bettina


 2. Tak Bettina 🙂 Har godt nok sommerfugle i maven!


 3. Uhmmm….
  3D hæklerier vil jeg glæde mig RIGTIG meget til 🙂


 4. Søde Sidsel,
  jeg vil frygtelig gerne købe en! Den der poncho ser bare SÅ fin ud. Glæder mig sindssygt til at lave den. Kan man lave den i Silkbloom?

  Tillykke med dine mange udgivelser. Du er en stjerne!


 5. Tak, søde Karen!
  Den ville da være utroligt lækker i silkbloom, men den alm Silkbloom er udgået, så man kan kun få Silkbloom fino – og den er noget tynd, så det vil kræve noget justering.
  Jeg trækker lod på torsdag og det er den dag der kommer en hel del kasser med bøger ind af min dør, så hvis ikke du har vundet den, kan du jo købe den fra på fredag 🙂


 6. UDGÅR DET????? NOT, jeg har jo lige opdaget det. Crap. Skal vist ud og hamstre!!!! – Hvis ellers sommerfuglen stadig har det!

  Venter i spænding – skal ellers bestemt købe den! Plejer ikke at vinde.

  Nat nat
  Karen


  • Sidsel,

   vil du fortælle mig hvor meget garn man ca. skal bruge til din smukke poncho? Jeg har fundet silkbloom normal i rød et sted på nettet og så ville jeg lige hamstre. Derfor ville jeg bare lige høre hvor meget jeg skal købe?

   Kram
   Karen


 7. Jeg har brugt 11 nøgler Drops Lima med en løbelængde på 90 m/50 g. Det er jo en noget anden løbelængde, så det er svært at vurdere, men mon ikke du skal bruge ca. 9 nøgler? Øj, den bliver fantastisk i rød! Hvad vil du så gøre med bæltet? Kan det godt valke eller vil du bruge et læderbælte?

  Kram
  Sidsel


 8. Kære Sidsel,

  Tillykke med dine fine bøger. Nu har jeg købt det fine Silkbloom i rød og lavendel. Øj, hvor er det trist det forsvinder. Er helt hooked.
  Måske har jeg misset det, men kan du fortælle mig, hvilke butikker, der har indkøbt dine fine bøger. Jeg bliver jo nødt til at købe opskriften,for at kunne lave den.
  Wilfert havde de forrige, har de mon også denne?
  Jeg tror måske med bæltet at det bliver et læderbælte. Vidste jo slet ikke at det skulle valkes, eftersom jeg jo slet ikke har set opskriften:-)

  Mange hilsner
  Karen


 9. Kære Karen
  Wilfert har ikke købt den endnu, men du kan købe den i Sommerfuglen, Uldstedet og Nicoline garn. Jeg håber der kommer flere butikker til i næste uge.

  Ja, det er altså mærkeligt at de lader den udgå. Det er SÅ lækkert.Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: