h1

På krea-messe

30. oktober 2011

Har været i Fredericia til Kreative dage hele dagen med Julia og en masse andre garngale kvinder. Ihhh hvor har det været hyggeligt.

Jeg sad en times tid på Tante Grøns stand og viste modeller og teknikker fra 3-d hækling og fik snakket med en masse hæklere og bloggere – det er stadig en underlig fornemmelse at signere bøger, men jeg elsker at møde andre hæklere og snakke om hækling, så sjovt var det. Julia sad ved siden af og hæklede store spiraler i zpaghetti. Med nål 10 kommer man hurtigt langt omkring!

Jeg spottede et enkelt 3-d projekt hos Garnheksen – læg lige mærke til den seje knap, hvor man selv kan sætte garn på. Det er “Et enkelt efterårsblad” fra 3-d hækling. Fedt i pink og elsker at se mine designs i brug 🙂

Og så var jeg lige ovre på Rasmillas stand og hænge ud og gramse på garnguf. Jeg var også på workshop med Charlotte Kaae  i flerfarvestrik – men lavede dog flerfarvehækling i stedet… jeg lærte at lave magiske nøgler og at spytsplejse garn, og hvis jeg ellers har mere mundvand tilbage efter at have savlet over garn en hel dag, er det noget jeg kommer til at gøre en hel del fremover, for det er da smart.

Hun har skrevet boget “Krydret strik” som er et rent farveorgie, så hvem ved måske kommer der til at være lidt mere krydret hækling fremover! Blev i hvert fald meget inspireret. Måske jeg endda en dag kaster mig ud i flerfarvestrik. Hun har jo lavet instruktionsvideoer, så det må være til at finde ud af.

 

På Tante Grøns stand kunne man også se et design jeg har lavet til dem – en blomstereng. Det er et stort arbejde at hækle, men det er jo det samme med alle andre tæpper hæklet i mange farver. Det er i hvert fald nogle fine blomster, som man bliver i godt humør af at hækle. Oprindeligt havde jeg hæklet i Drops paris, men en af tanterne har været så sød at hækle det i deres egen Havblik og fint er det blevet. Hvis man ikke orker et helt tæppe, har de også lavet børnetøj, hvor blomsterne er brugt, man kan fx lige skimte en lille kjole nederst til højre i billedet.

Nu tror jeg nok jeg vil smække benene op og lege lidt med “krydret flerfarvehækling” – er der mon en krimi i fjerneren?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: