h1

Rettelse til “Halsrør i 3-d”

31. oktober 2011

Jeg har glemt at skrive i opskriften hvor meget garn, der skal bruges til halsrøret. Jo, det gik vist lidt for hurtigt med at få bogen ud af døren.

Der skal bruges 3 nøgler Nepal til halsrøret.

Advertisement

6 kommentarer

 1. Tak for rettelserne, de er nu skrevet ind. Og der er heldigvis ikke sket nogen store skader. Jeg er kun glad for at du har fået bogen hurtigt afsted.
  Dejligt at se dig IRL.
  De bedste hilsner Josefine “enelefant.blogspot.com”


 2. Hej Josefine

  Hyggeligt at høre fra dig. jeg glæder mig til at se hvad du og dine kumpaner får bedrevet 🙂


 3. Hej, jeg er begyndt på en lille prøve på halsrøret. Når jeg hækler krebsemasker tilbage til centrum får jeg simpelthen ikke kanten ligeså pæn som på billedet i bogen. Først da jeg vendte arbejdet og hæklede almindelige fm tilbage til centrum fik det samme udseende.
  Konklusjon: det MÅ da være sådan, du har gjort??
  mvh Helle


  • Nemlig. Men jeg synes nu det bliver ret flot med rigtige krebsemasker. Jeg har set en der har gjort det rigtigt (og ikke som jeg gjorde det) og det er meget smukt. 🙂


 4. Hej
  Jeg er gået i gang med at hækle halsrøret, men jeg får slet ikke det samme udtryk som dig. Jeg har prøvet flere forskellige måder at lave kanten på, men lige meget hvad jeg gør, er det som om hjørnerne/spidserne krøller sammen. Kan du regne ud, hvad der går galt?
  Venligst Karin


  • Hej Karin. Der går ikke noget galt, du gør bare som jeg har skrevet i opskriften 😉 Problemet er at jeg har skrevet at der skal hækles krebsemasker og så gjort noget andet. Jeg synes nu det bliver flot med krebsemasker, men hvis du vil have det til at se ud præcis som min, skal du i stedet for krebsemaskerne gøre følgende: Vend og hækl fm i bagerste maskeled rækken ud. Beklager mange gange!
   Mvh SidselSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: