h1

Julegaven til mig selv

23. november 2011

De andres julegaver tør jeg ikke rigtig skrive om, det skal jo være hemmeligt. Så i stedet fortæller jeg lidt om julegaven til mig selv, der i år er “Til en god hårdag” fra Strikkede gaver. Det pandebånd har jeg været lun på lige siden jeg så det første gang. Det er designet af Marie Døllner, der arbejder inde i Sommerfuglen. Selvom jeg ikke har helt så meget 50’er stil som hende, vil jeg alligevel vove pelsen og ligesom alle andre i år gå med pandebånd denne vinter.

Jeg har købt præcis den samme farve som i bogen og har slået og op strikket en række. Men som den absolut begynder jeg er, skal jeg lige på youtube og finde ud af hvad “2r løs af” egentlig er for noget.

Lidt søgning afslører at det er det samme som “slip one knitwise”. Man stikker nålen ind som man ville gøre hvis man skulle strikke ret,  løfter  masken af venstre pind og hen på den højre . Jeg kan bedst lide denne video der viser “slip one purlwise” og “slip one knitwise”, og hvad der menes når der bare står “slip” i et engelsksproget mønster. Her er det så r løs af, det prøver jeg lige…. det ser sørme ud til at virke. Hurra!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: