h1

Den røde plads

4. november 2012

Den røde plads er et omdiskuteret sted. I starten var det virkelig et øksehug ned i en grå bydel – chokerende pink og rød – ja, selv pladsens træer har røde blade. Sådan et sted mellem utroligt grimt og utroligt festligt. Men desværre er det blevet hurtigt slidt, og folk der bor i nærheden er ikke vilde med den larm, der kommer af det ekstra liv, der er kommet. Men modigt og nyt var det!
Jeg vidste bare, at dette område skulle med i bogen. Jeg har været inde over en skaterhue med en rød kile – for området er en del af “superkilen”, og der har også været planer om at hækle et tæppe med samme farvefelter som pladsen. Men det endte altså med et hurtigt og brugbart halsrør, hvor den røde farve kun lige pibler frem mellem brostenene.

Det er samtidig inspireret af Marc Jacobs, der havde hækling på podiet i år. Han har lavet det som et oversize tørklæde lukket med brochenål, men jeg gik efter noget der er endnu nemmere og ikke kræver lukning.

Mønsteret er ikke nyt, men et klassisk mønster, som kan varieres på mange forskellige måder. Prøv i tykkere garn, tyndere garn, skift mellem flere farver…

Advertisement

5 kommentarer

  1. Fedt!!


  2. Hej Sidsel. Pladsen er et fantastisk farve”kick” og det burde være muligt at vedligeholde den…. smukt tørklæde.


  3. Det er bare såååå stilig, Sidsel!
    Det er en skikkelig sprek bok du har lavet.
    Jeg må tenke litt på om jeg skal ta den inn i butikken vår også…..


  4. Ja, det kunne være fint, Sylvia 🙂


  5. […] af Laila på en workshop inde i Sommerfuglen. Hun havde allerede hæklet en flot version af “Den røde plads” i bordeaux og grøn, men hun havde kæmpet lidt med “Palmehuset” – begge […]Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: