h1

Hækle- og strikkesommerferie 2014

6. november 2013

Nu begynder vinteren og så er det for alvor tid til at hækle, men også til at drømme om næste sommerferie. Og hermed kommer en anbefaling: Hvis din sommer skal stå i garnets tegn, så tag med på en uges ulden højskole.
Det er på UNGDOMSHØJSKOLEN VED RIBE (men man behøver altså ikke være særligt ung for at være med ;-), det er fra 6.-12. juli 2014, og det er både hækling og strik. (Ja, man kan faktisk også lave collage i stedet, hvis man hellere vil det.)
Jeg underviser i 3-d-hækling, altså tekstur i hækling, og det kan man kombinere med fx teksturstrik med Charlotte Kaae, Freeformstrik og -hækling med Ingerlise Lebech eller Mønsterstrik med Bodil Munch. Man vælger tre forskellige workshops, som alle varer en hel dag. De andre dage er der ekskursioner og foredrag bl.a. med Christel Seyfarth.
Jeg elsker at være på højskole, synes det er en perfekt ferieform – man bliver klogere, man er sammen med interessante mennesker, man får god mad og man skal ikke vaske op! What’s not to like.

Se mere om kurset her:
Kreativsommerhøjskole2014

4 kommentarer

  1. OH MY! Så så man lige mig få voldsomt meget lyst til at komme på højskole til sommer!


  2. … og jeg er jo piv-ung, så det passer perfekt!


    • en ren vårhare, der er så også kun rød sodavand til aftensmaden…


  3. […] du nu allerede har booket din hækle-sommerferie, kan du ligeså godt også begynde at tænke på hvor lang november er, og hvor godt det vil være […]Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: