h1

Rettelse til Poncho med valket bælte

16. november 2011

Jeg skriver i opskriften at du skal slå 84 lm op, men en nøjere gennemlæsning viser jo, at det så ikke passer med rk. 2. Du skal slå 80 lm op i stedet, eller for at gøre det endnu nemmere for dig selv slå 80 fm op som vist her og spring række 1 over. Hvis du ikke har lyst til at kaste dig ud i denne opslagning, så gør i stedet sådan her, for at få en pæn kant.

Jeg beklager dybt og håber ikke for mange er strandet på den dumme fejl.

Advertisement

6 kommentarer

 1. Kære Sidsel,
  jeg er ikke gået i gang med den endnu, da jeg først lige skulle erhverve mig bogen.
  Den er jeg bare SÅÅÅÅÅÅ glad for. Der er så mange fine ting.
  Tænkte på om du tror man kan opgradere nogle af opskrifterne fra Blødt til baby til str. 4 år?
  Kram
  Karen


 2. Dejligt, tak!
  Ja, nogle af dem tror jeg kan opgraderes med lidt snilde. Fx kjolen med muslinger, muslingekysen (måske som hue i stedet for kyse?), kimonojakken, hættetrøjen, kasketten kan helt sikkert nemt opgraderes… hækl blot indtil diameteren er hovedomkredsen delt med 3 – dvs for en 4-årig vil det være ca. 15 cm. Og fortsæt så i mønster. Den skal så også laves noget dybere, der må du måle dig frem.
  Har du kig på et bestemt mønster?

  Kh Sidsel


 3. Kære Sidsel,
  undskyld mit sene svar. Jeg synes der er travlt over det hele for tiden.
  Tak for ideerne til opgradering. Det er virkelig fint. Jeg tænkte faktisk også på silkekjolen med det fine bærestykke. Den tænkte jeg kunne være fin til min 4-årige, der pyntesyg, men hvis mor helst ikke vil have at hun fryser.
  Jeg synes det er småt med ideer til tumlinger og børn. Du ved – der er meget til voksne og babyer, men ikke meget til børn. Så hvis du finder på noget…..

  Håber alt vel!
  Karen


 4. Hej Sidsel.

  Super fede opskrifter i bogen, jeg er begyndt på ponchoen og kan ikke få en ring med 80 lm til at passe med den store hals der ser ud til at være på billedet – kan slet ikke komme ned over mit hoved (som ikke er større end gennemsnitshovedet). Kan det virkelig passe at der kun slåes 80 masker op? Måske hækler jeg bare stramt… Jeg kan vel lægge 5 m til pr. 20 m så jeg ender på 100 m?
  … Er lidt nybegynder i hækling 🙂

  Christa


 5. Ja, du hækler nok stramt! Prøv med en større hæklenål (fx 2-3 mm større) til at hækle lm-kæden eller prøv med en fastmaskeopslagning (se video under “Hækletips og tricks” ude til højre.)

  Mvh Sidsel


 6. Tak for hjælpen, jeg er hoppet på en større nål, men jeg synes vendingerne er svære 🙂 glæder mig til at se resultatet…

  ChristaSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: